Arsenal - Celtic, Miercuri 26.08.2009 - 21:45


Primul meci din acest sezon la care m-am oprit este o partidă din Play-off-ul Uefa Champions League. Pe Emirates Stadium din Londra se întalnesc Arsenal si Celtic. Desigur niciuna din cele două nu au nevoie de nicio prezentare, dar totusi să amintim ceva despre fiecare.

Arsenal, ocupanta locului 4 în sezonul trecut de Premier League, a început campionatul ca din puscă, învingând în deplasare cu un neverosimil 6-1 pe Goodison Park acolo unde nu foarte multe echipe au luat puncte campionatul trecut. Urmatoarea oprire a “tunarilor” a fost pe Celtic Park unde s-au impus si acolo cu scorul de 2-0. Week-end-ul trecut, trupa de pusti antrenată de Arsene Venger s-a impus acasă in compania lui Portsmouth, încântând spectatorii, la primul joc pe Emirates din acest sezon, cu un foarte bun joc de pase si cu 4 goluri inscrise de Diaby (de 2 ori), Gallas (în stilul lui Borcea) si Ramsey, scorul final fiind de 4-1.

Celtic, liderul din Scoţia după două etape, a început bine campionatul cu 2 victorii la scor (3-1 la Aberdeen si 5-2 cu o nou-promovată) dar ghinionul lor a fost ca au picat în play-off cu masinaria de fotbal a lui Venger.

Din ce am văzut eu în acest start de sezon, ambele echipe joacă foarte deschis, plăcut iubitorului de fotbal, marcând multe goluri. In această seară pe Emirates, Celtic nu are ce pierde, va fi nevoită să iasă la joc, lucru pe care îl vor specula rapizii jucatori ai lui Arsenal. Sunt de părere că Celtic va reusi să marcheze cel putin o dată în această seară, la fel si Arsenal, si cred că va fi o partidă foarte disputată care se va încheia cu multe goluri. Mult succes!


Pronostic: over 3

Cota: 2.16

Miza: 7/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu